Nieuwsbrief januari 2017: Business en IT

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer even van start. Misschien is 2017 voor jou het jaar voor je eerste baan, een nieuwe tweede of derde carrièrestap of een leerzame stage.

Vanuit Talentlinker richten we ons op commerciële vacatures, zoals online marketing, sales, communicatie en alles wat daar aan grenst. Zo werken we voor verschillende online marketingbureaus, bieden we communicatie en creatieve vacatures en zijn we altijd op zoek naar echte salestoppers.

Wat we momenteel zien is dat er het één en ander verandert in de markt. Business en IT raken steeds meer verweven. Een marketeer moet door alle online trends ook verstand hebben van IT en op de arbeidsmarkt is er ook steeds meer vraag naar businessmensen met affiniteit voor technische processen. De ICT branche wordt dus zowel voor jullie, als voor Talentlinker steeds interessanter.

Als ICT manager van de toekomst ben je de spin in het web: je overlegt met de eindgebruikers, het management, technici en de verkopers om de behoefte aan softwaresystemen vast te stellen en de technologie te specificeren om in deze behoefte te kunnen voorzien. Veel processen kun je door inzet van IT versnellen en optimaliseren. Maar wat levert dat voor het bedrijf op in termen van winst?

Dit soort vraagstukken zijn voor IT-managers dagelijkse kost. Ben jij ook benieuwd waar je je in zo’n rol mee bezig houdt? En ben je net afgestudeerd? Schrijf je dan in voor de inhousedag van EVG Start!
Op deze dag maak je kennis met alle ins en outs van het werk van een ICT manager en kom je erachter of dit iets voor jou is. Check? Dan heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor ‘Het ICT manager van de toekomst traineeship’ dat EVG Start faciliteert. Klik voor meer informatie en inschrijven op onderstaande button.

Hartelijke groeten,
Milou de Witte