jouw partner voor recruitment en employer branding

Talentlinker denkt verder dan alleen traditionele werving en selectie en neemt uw klantbehoefte als uitgangspunt. Daarom zijn er meerdere manieren van samenwerking mogelijk.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden die Talentlinker biedt om jouw organisatie te ondersteunen op het gebied van recruitment & employer branding.

onze 3 kernwaarden

persoonlijk

We komen persoonlijk bij je langs om een beeld te krijgen van je bedrijf én de openstaande vacature.

efficiëntie

Door uitbesteden van het recruitmentproces kun je je focussen op waar je goed in bent, je core business.

transparantie

Gedurende het hele proces hebben we regelmatig contact. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn. Wel zo helder!

onze services

werving & selectie

Heb je een vacature beschikbaar, maar gaat de invulling moeizaam of heb je simpelweg geen tijd om kandidaten te werven? Talentlinker helpt je! We komen persoonlijk bij je langs om een goed beeld te krijgen van je organisatie, je collega’s en uiteraard de vacature tot in detail te bespreken.

Vervolgens gaan we op zoek naar geschikte kandidaten in ons netwerk. Hen spreken we meerdere keren om zowel de fit met de baan als jouw organisatie scherp te krijgen.
Tijdens de sollicitatieprocedure blijft Talentlinker aan beide kanten betrokken: we begeleiden de kandidaat, maar houden ook bij jou als organisatie vinger aan de pols en denken met je mee. In een tijd waarin snel schakelen van groot belang is, werken we zo samen naar een match!

Talentlinker is een eerlijk bureau dat zich onderscheidt door een zeer persoonlijke aanpak. Geen bedrijfs- of functieprofiel is te vatten in standaardbeschrijvingen, en personen evenmin.
Doordat Talentlinker eerst de bedrijven waarvoor zij aan de slag gaat zelf bezoekt en grondig onderzoekt is een match gegarandeerd.

Werving & Selectie test
Bastiaan van der Geer, Sales Manager bij Weborama Nederland

workshops

Omdat we er van overtuigd zijn dat kennis waardevol is om te delen en je als organisatie wil blijven leren, is Talentlinker ook beschikbaar voor het geven van interactieve workshops. Samen met jouw organisatie stemmen we af hoe we deze workshops inrichten, naar jullie behoefte en mogelijkheden.

Voorbeelden van thema’s waarbij je bij ons aan het goede adres bent zijn Employer Branding, LinkedIn-inzet voor het vinden & binden van talent en Talentplanning.

Maaike heeft onlangs bij ons een workshop georganiseerd, wat leidde tot nieuwe inzichten op onderwerpen waar we ons al een tijdje op stuk staarden. Een frisse blik van iemand met een professionele achtergrond, die je concrete en praktische tips geeft!

workshops test
Laura Brink, Talentmanager bij Critical Minds

Wij werken al meerdere jaren met Talentlinker en zijn vanaf het begin erg enthousiast over hun talent om enthousiaste en ambitieuze kandidaten aan te leveren, wat een flinke uitdaging kan zijn. Talentlinker en in dit geval Debbie zijn daar uitstekend in geslaagd.

advies test
Caroline van der Lande, Eigenaresse van De Buurtboer

advies

Ben je niet direct op zoek naar kandidaten, maar zoek je een strategische sparringpartner op het gebied van HR en werving en selectie in het bijzonder? Vanuit Talentlinker denken we graag met je mee over jouw recruitmentstrategie, employer branding of personeelsplanning.

talent vinden dat bij
jouw bedrijf past

Wil je vrijblijvend sparren over hoe Talentlinker jouw organisatie het beste kan helpen? Neem dan contact met ons op. Binnen één werkdag komen we bij je terug.