talent voor jouw bedrijf

Wij brengen je in contact met getalenteerde young professionals op het gebied van
Bedrijfskunde, Marketing, Sales en Data.

onze 3 kernwaarden

persoonlijk

We komen persoonlijk bij je langs om een beeld te krijgen van je bedrijf én de openstaande vacature.

efficiëntie

Door uitbesteden van het recruitmentproces kun je je focussen op waar je goed in bent, je core business. Dat bespaart tijd!

transparantie

Gedurende het hele proces hebben we regelmatig contact. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn. Wel zo helder!

Op zoek naar talent voor jouw organisatie?

Veelgehoord in het bedrijfsleven: mensen zijn de belangrijkste krachten in een organisatie. Maar welke mensen tillen jouw bedrijf naar een hoger niveau? En hoe ben je hier snel mee in contact en laat je een goede indruk achter? Talentlinker biedt de oplossing.

Wij brengen je in contact met getalenteerde young professionals op commercieel gebied: Bedrijfskunde, (Online) Marketing, Communicatie, Sales, Business Intelligence en Data Analyse. Onze focus ligt daarbij op personen met een HBO- of WO-achtergrond, van stageniveau tot en met professionals met ongeveer drie à vier jaar werkervaring.

Talentlinker brengt je in contact

We focussen op een match qua persoonlijkheid en ambities van een kandidaat. Daarom komen we voorafgaand aan een samenwerking altijd eerst bij je langs op kantoor. Zo krijgen we, naast een specifieke vacature, een beter beeld van de sfeer, de mensen en de ambities van jullie organisatie.

Vervolgens informeert én enthousiasmeert Talentlinker young professionals over jouw bedrijf, met als doel het leggen van een succesvolle link. Geen CV’s schuiven dus; wij spreken elke kandidaat persoonlijk. Dit uit zich in een uitgebreide introductie. Op basis hiervan beslis je zelf of je iemand wilt uitnodigen voor een gesprek. We houden van persoonlijk contact gedurende het proces: zo kunnen we sneller schakelen en succesvol zijn.

Interesse? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ervaren bedrijven ons?

Neem contact op

Heb je interesse in onze dienstverlening of wil je sparren over de werving binnen jouw bedrijf en hoe wij hierin iets voor jullie kunnen betekenen? Schrijf je hieronder in en we nemen contact met je op.